Samenwerking Nedasco en Fitale

0

Serviceprovider Nedasco gaat een samenwerking aan met Fitale. Dit bedrijf biedt de werkgever toegang tot de Fitale Adviesscan, waarmee hij inzicht krijgt in kansen en risico’s op het gebied van de sociale zekerheid.

De afgelopen maanden zijn er meerdere succesvolle pilots gedraaid samen met Fitale. Uit deze pilots kwam volgens Nedasco duidelijk naar voren waar het bij de werkgever wringt op het gebied van duurzame inzetbaarheid van werknemers. “Uit de Fitale Adviesscan komt een duidelijk plan van aanpak, waar werkgevers direct mee aan de slag kunnen om onder andere verzuim terug te dringen en te voorkomen.”

Uitgebreid netwerk

“Wij denken dat we met het uitgebreide netwerk van Fitale, in combinatie met onze register casemanagers vanuit Be Suitable, het verschil kunnen maken voor werkgevers”, aldus Marco Pos, Manager Inkomen Nedasco (links op de foto met daarop verder directeur-eigenaar Peter de Hond van Fitale).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.