Samenwerking Nationale Waarborg en Woongarant

0

Vanaf nu is het voor advieskantoren van De Hypotheker mogelijk om via Woongarant een bankgarantie van Nationale Waarborg aan te vragen.

Door deze samenwerking kunnen de vestigingen van de Hypotheker vanaf die datum gebruikmaken van twee aanvraagroutes; rechtstreeks – via Accelerate – in het portaal van Nationale Waarborg of via Woongarant.

Woongarant

Woongarant bedient de Hypotheker al ruim 25 jaar met een uitgebreid assortiment aan verzekeringsproducten en streeft in iedere samenwerking een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening na. Nationale Waarborg is verheugd dat haar bankgarantieservice inmiddels ook tot het Woongarant dienstenpalet behoort.

Eén aanspreekpunt

Jeroen Westerbrink, directeur Woongarant: “Woongarant heeft voor zowel adviseurs als assistentes van de vestigingen van De Hypotheker de 1-loket filosofie. Eén aanspreekpunt voor zowel de vestigingen, haar klanten en uiteraard ook onze aanbieders. Met als sleutelwoorden gemak, vernieuwing en excellente service. Hierin past de samenwerking met Nationale Waarborg geweldig. Wij zien dan ook uit naar een succesvolle samenwerking waarbij we op diverse vlakken de producten van Nationale Waarborg voor De Hypotheker kunnen helpen vernieuwen en/of doorontwikkelen.”

Bankgaranties

Linda Bogaars, samen met Louise Bergman binnen Nationale Waarborg verantwoordelijk voor de contacten met de Hypothekers-vestigingen: “Als marktleider in het verstrekken van bankgaranties voor onroerend goed zijn wij verheugd dat we, via de samenwerking met Woongarant, nu ook met alle vestigingen van de marktleider onder de hypotheekadviesketens kunnen samenwerken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.