Samenwerking Lot Hypotheken en VCN HypotheekService

0

Met VCN HypotheekService als nieuwe partner breidt Lot Hypotheken zijn distributiekanaal uit met circa 1.200 onafhankelijke intermediairs. VCN HypotheekService is de koepelorganisatie van de hypotheekformules United Capital, De Financiële Makelaar en Financieel Support Nederland.

VCN HypotheekService is volgens Saskia Buursink, commercieel directeur Lot Hypotheken, een waardevolle toevoeging op het bestaande distributienetwerk. “Wij zijn zeer blij met deze samenwerking. We realiseren een forse uitbreiding van onze distributie waarmee we verder invulling geven aan de groeiambities van Lot. Daarnaast zien we met VCN een kans om woningverduurzaming binnen de keten beter op de kaart te krijgen en samen een stap voorwaarts te zetten.”

Verduurzaming

Harrie-Jan van Nunen (foto), directeur VCN HypotheekService: “De eigentijdse aanpak van Lot past goed bij onze organisatie. Bovendien kunnen we elkaar versterken op het gebied van de energietransitie. Wij zien een duidelijke rol voor de hypotheekadviseur in de toenemende vraag naar verduurzaming van woningen. Lot maakt het aantrekkelijk voor onze adviseurs om dit onderwerp bespreekbaar te maken. We kunnen onze krachten bundelen en inhoudelijke ondersteuning bieden bij de vraag naar verduurzaming.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.