Samenwerking Hypotheek Visie en Entrpnr

0

Boekhoudkantoor Entrpnr en hypotheekadviesketen Hypotheek Visie slaan de handen ineen voor hypotheekadvies voor ondernemers. Door nauw te gaan samenwerken, wordt ondernemers die op zoek zijn naar een passende hypotheek, volgens beide partijen een hoop papierwerk bespaard.

Als onderdeel van het partnerschap, deelt Entrpnr aan het begin van het adviestraject zo veel mogelijk relevante documenten met Hypotheek Visie in opdracht van de klant. Steven Lagerwij, CEO van Entrpnr: “Het gaat hierbij onder andere om jaarrekeningen, aangiftes inkomstenbelasting van de afgelopen drie jaar, een overzicht van de huidige hypotheek, winst- en verliesrekeningen met balans en prognosecijfers. Zo blijft de ondernemer een hoop uitzoekwerk bespaard en wordt vertraging voorkomen doordat stukken dubbel en incompleet zijn aangeleverd. De hypotheekadviseur kan, na ontvangst van de documenten, goed voorbereid het adviestraject in.”

Toegevoegde waarde

Raj Singh (foto), managing shareholder van Hypotheek Visie: “Onze klanten en wij zien zeer duidelijk de toegevoegde waarde van het al vroeg kunnen beschikken over de benodigde documenten. Door goed geïnformeerd het traject in te kunnen gaan, zijn onze adviseurs nog beter in staat de ondernemer te ondersteunen in de zoektocht naar een passende hypotheek.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.