Samenwerking Huismerk en Positief Wonen

0

Huismerk breidt zijn dienstverlening uit met duurzaamheidspartner Positief Wonen. Adviseurs én klanten van aangesloten Huismerk-kantoren kunnen door Positief Wonen worden ‘ontzorgd’ bij het verduurzamen van de woning. Positief Wonen geeft onafhankelijk advies en is het centrale aanspreekpunt voor de installatie van energiebesparende producten.

Rob Jansen, commercieel directeur bij Positief Wonen, is erg content met de visie van Huismerk dat verduurzaming deel uit maakt van het adviestraject. “De financieel adviseur is een zeer belangrijke schakel in het verduurzamingsproces. Hij heeft het vertrouwen van zijn klant en behartigt zijn financiële belangen vaak al jaren. Dus als hij kan helpen in de besparingswensen van zijn klant, verwacht hij ook hier een actieve houding van zijn adviseur.”

Verduurzamen

“Positief Wonen helpt adviseurs als partner in verduurzamen door gezamenlijk verantwoording te nemen en zo het best haalbare resultaat binnen het beschikbare budget voor de klant te realiseren”, zegt Jansen. “Onze ervaring is dat de klant de toegevoegde waarde die de adviseur hiermee levert enorm waardeert. Zijn woonlasten gaan immers omlaag, het wooncomfort stijgt, zijn woning is meer waard geworden en hij draagt actief bij aan het behalen van de klimaatdoelen.”

Optimale klantbediening

Daniël Nieuwenhuizen (foto), Manager Sales en Marketing bij Huismerk: “Wij hebben als motto dat wij aangesloten kantoren maximaal willen ondersteunen bij het bieden van een optimale klantbediening. Om dat ook op het gebied van verduurzamen te kunnen waarmaken, zijn wij op zoek gegaan naar een partner met hetzelfde DNA als onze kantoren. We zochten een partner die de markt van verduurzamen in de gaten houdt en met de beste en slimste oplossingen komt voor haar klanten. Die partner hebben we gevonden in Positief Wonen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.