Samenwerking Huismerk en Lot Hypotheken

0

Huismerk breidt zijn hypotheekassortiment uit met Lot Hypotheken. De acceptatie van de hypotheekaanvragen van Lot Hypotheken wordt daarnaast uitbesteed aan de serviceorganisatie MO.servicing. Voor alle aangesloten advieskantoren van Huismerk geldt dat zij nu ook toegang krijgen tot Lot Hypotheken.

De samenwerking met Huismerk en MO.servicing is volgens directeur Saskia Buursink een logische stap om de groeidoelstellingen van Lot Hypotheken te kunnen realiseren. “We verwachten dat de professionele en vakkundige hypotheekacceptanten van MO.servicing daar een substantiële bijdrage aan kunnen leveren. De kwaliteit die de aangesloten kantoren van Huismerk leveren én de snelle afhandeling van de hypotheekaanvragen door MO.servicing hebben de doorslag gegeven in de keuze voor Huismerk en MO.servicing.”

Trots

Edsel de Graaf, directeur van Huismerk, is er trots op dat Lot Hypotheken met deze keuze de kwaliteit van MO.servicing en de aangesloten Hui-merk kantoren bevestigt. Met Lot Hypotheken breidt Huismerk haar hypotheekassortiment uit naar 30 aanbieders van hypotheken, waarvan 15 ook een volmacht hebben gegeven aan MO.servicing.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.