Samenwerking Home Invest en Best Groen

0

Home Invest vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het verduurzamen van de woningmarkt. Naast deelname aan het partnerscollectief rondom de basisopleiding adviseur Duurzaam Wonen, is de serviceprovider nu ook een samenwerking aangegaan met het online platform Best Groen.

Best Groen is een online platform, gericht op het financieel intermediair. Het helpt klanten te verduurzamen met een one-stop-shop model op basis van de zogeheten ‘no regret’ maatregelen. Denk bijvoorbeeld aan zonnepanelen, isolatie, isolatieglas en ledverlichting. Best Groen geeft niet alleen inzicht in de mogelijkheden van verduurzamen, de investering en terugverdientijd, maar verzorgt ook de levering, inclusief een BTW-teruggave en eventuele subsidieregelingen. Met de online tool kunnen offertes worden aangevraagd en is de klantreis op de voet te volgen. Tijdens het tekenen van de hypotheek tekent de klant ook de offertes voor de verduurzamingsmaatregelen.

Best Groen Academy

Om adviseurs voor te bereiden op het geven van een duurzaam hypotheekadvies biedt Home Invest via de Best Groen Academy een product en vaardighedentraining aan. De training bestaat uit informatie over de markt, integratie van EBV in het adviesgesprek, zonnepanelen en informatie met veel tips en adviezen. De training wordt verzorgd door erkende trainers met ervaring in de financiële dienstverlening. Na afloop ontvangt de deelnemer een certificaat van deelname, marketingmaterialen voor op kantoor en inlogcodes van het platform om zelfstandig te adviseren en offreren. Home Invest XL leden ontvangen 50% korting op de kosten van de training en de aanstelling bij Best Groen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.