Samenwerking Hello Mobility en VVCR-Prodrive

0

Nationale-Nederlanden brengt haar label Hello Mobility onder in een strategisch partnerschap met VVCR-Prodrive. Hiermee zeggen beide partijen hun positie in de zakelijke mobiliteitsmarkt te versterken. NN krijgt een minderheidsbelang in VVCR-Prodrive.

Gerard van Rooijen (foto), directeur Zakelijk Schade Nationale-Nederlanden: “We zijn blij met dit strategische partnerschap. VVCR-Prodrive is een innovatief bedrijf met een duidelijke toekomstvisie. Ook biedt de samenwerking de mogelijkheid nieuwe oplossingen te ontwikkelen bijvoorbeeld op het gebied van Last mile logistiek, elektrificatie van wagenparken en micromobiliteit.”

Innovatief

Mark Maaskant, directeur en innovator van VVCR-Prodrive: “Als innovatief bedrijf van verkeersveiligheid specialisten bieden we datagedreven oplossingen voor bedrijven. Hiermee verlagen we de wagenparkkosten en kunnen klanten een bijdrage leveren aan de verkeersveiligheid en verduurzaming van Nederland. Met Hello Mobility kunnen we een grotere impact maken met onze ambitie, nul werkgerelateerde verkeersongevallen. Voor ons is het het ontbrekende stukje puzzel in onze totale verkeersveiligheidsoplossing waarbij slim gebruikmaken van data het uitgangspunt is.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.