Samenwerking Finzie en Risk

0

De nieuwe franchiseformule Finzie gaat een samenwerking aan met serviceprovider Risk Verzekeringen op het gebied van schadeverzekeringen.

Finzie: “Maandelijks beoordelen we of financiële producten beter kunnen en/of de persoonlijke situatie van de klant om aandacht vraagt. De resultaten worden met de klant gedeeld via een overzichtelijk dashboard. Voor het organiseren van deze dienstverlening op het gebied van schadeverzekeringen heeft Finzie gekozen voor een intensieve samenwerking met Risk.”

Risk Verzekeringen is een Insurtech Service Provider, gevestigd in Nieuwegein. Ruim driehonderd tussenpersonen maken gebruik van haar diensten. Met het Subliempakket krijgt Finzie toegang tot het online Vergelijk & Sluit platform van Risk. Daarmee kunnen alle particuliere schadeproducten van achttien verzekeraars, waarvan Risk een volmacht heeft, op basis van premies en voorwaarden worden vergeleken en afgesloten.

Relaties krijgen daardoor in één pakket per verzekering het beste aanbod. De verzekeringen worden digitaal geaccepteerd en verwerkt.

Op de foto: Paul van der Meijs (links), directeur van Finzie en Peter Schokker, directeur van Risk.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.