Samenwerking Faster Forward en WeGroup

0

Het inventariseren van verzekeringsrisico’s kan veel tijd kosten. Faster Forward en WeGroup verbinden daarom hun software en creëren hiermee naar eigen zeggen een enorme efficiencyslag.

André van Nieuwenhuijzen (links op de foto), directeur van Faster Forward: “Elements-gebruikers kunnen namelijk in no-time particuliere en zakelijke risico’s inventariseren en adviseren over verzekeringen en preventie. Bovendien ontstaan er meer cross- en upsell kansen en wordt moeiteloos invulling gegeven aan de zorgplicht.”

Risico-inventarisatie

Arjuna Bosch (rechts), Country Manager van de WeGroup: “Een adviseur start bijvoorbeeld een risico-inventarisatie vanuit het klantdossier in Elements. Vervolgens worden gegevens automatisch ingevuld, risico’s geïnventariseerd en adviezen opgesteld in ons datagedreven platform. Tot slot worden de adviesrapporten weer opgeslagen in Elements. Dit zorgt voor een gestructureerde werkwijze en een tijdsbesparing van 30%.”

Efficiënter

Van Nieuwenhuijzen: “Met deze nieuwe insurtech-combi wordt het werkproces van financieel dienstverleners veel efficiënter. WeGroup heeft namelijk de slimme algoritmes, wij hebben het CRM met klantdata. Door deze met elkaar te verbinden is het handmatig overtypen van gegevens verleden tijd.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.