Samenwerking Dukers en Impact is geen fusie

0

Binnen een nieuw samenwerkingsverband bundelen Dukers & Baelemans en Impact Financiële Opleidingen de krachten. De twee opleiders gaan vanaf nu gezamenlijk opleidingsprogramma’s ontwikkelen en aanbieden. Van een fusie of overname is volgens beide partijen geen sprake.

Impact Opleiding & Training is opgericht door Rob Timmermans en heeft in korte tijd een snelle groei doorgemaakt. Die groei is echter geen doel op zich, vertelt Timmermans in een toelichting op het nieuwe samenwerkingsverband in opleidingenland. “Dukers & Baelemans zet net als wij in op kwaliteit boven kwantiteit. Daarom is dit voor ons de enige partij om deze samenwerking mee aan te gaan. Het samen ontwikkelen en aanbieden van kwalitatief hoogwaardige programma’s maakt dat wij de markt nog beter kunnen bedienen.”
Beide opleidingsportfolio’s sluiten volgens de opleiders naadloos op elkaar aan, wat naar eigen zeggen de perfecte basis vormt voor maatwerkopleidingen.

Geen fusie of overname

Van een fusie of overname is geen sprake. “Voor een goede samenwerking is dat blijkbaar niet perse noodzakelijk”, zegt Mark Boskamp, directeur Dukers & Baelemans. “Het is simpelweg een kwestie van synergie en een ‘klik’. Een gezamenlijke visie is vaak al een prachtige basis om samen te gaan werken aan contentontwikkeling en verbreding van het aanbod. Vanaf de eerste verkenning bleek al dat we dezelfde zienswijze en passie hebben voor opleidingen die optimaal aansluiten op de praktijk van financiële professionals.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.