Samenwerking DIAS Software en Visma Verzuim

0

DIAS Software en Visma Verzuim hebben een partnerovereenkomst afgesloten en gaan intensiever samenwerken op het gebied van gegevensuitwisseling tussen beide applicaties.

Fred Lingg (rechts op de foto), directeur DIAS Software: “Wij zijn blij om Visma Verzuim aan ons DIAS-partnernetwerk toe te voegen. Visma Verzuim en DIAS Software kennen voor een deel dezelfde gebruikers, namelijk verzuimverzekeraars en gevolmachtigde kantoren die verzuimverzekeringen verkopen. Dankzij dit partnership kunnen gebruikers van DIAS Assurantie de voordelen ervaren van een koppeling met het verzuimmanagementsysteem van Visma Verzuim.”

Beheersen van schade

Danny Sanders (links), directeur Visma Verzuim: “Het effectief beheersen van schade als gevolg van verzuim vereist een goede samenwerking tussen alle betrokkenen zoals de werknemers, leidinggevenden, HR-medewerkers, casemanagers, bedrijfsartsen en (verzekerings)volmachten. Een goede samenwerking staat of valt bij een efficiënte uitwisseling van gegevens tussen alle partijen. Daarom hebben wij als Visma Verzuim een open strategie en koppelen wij graag andere softwareleveranciers in dit gebied. Ik ben daarom ook erg blij met deze nieuwe partnerovereenkomst want DIAS Software is een belangrijke leverancier van software voor volmachten. Dit gaat onze gezamenlijke klanten helpen bij het beheersen van schade als gevolg van verzuim.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.