Samenwerking Dias Software en Finly

0

Dias Software gaat een samenwerking aan met Finly en sluit het aan op het bestaande Dias-partnernetwerk. Ruud van der Kruk (foto), CEO van Dias Software: “Hiermee versterken we ons softwareplatform met onder andere risicoanalyses en workflows.”

“Finly ontwikkelt software om klantportefeuilles op een rendabele manier te laten groeien. Op basis van signalen worden beheer- en adviesprocessen gestart waardoor de adviseurs worden ingezet op het moment dat zij toegevoegde waarde kunnen leveren. Finly ondersteunt de adviseurs tijdens het adviesgesprek en met de uitwerking ervan. Adviseurs werken hierdoor efficiënt, creëren kansen en zijn richting de toezichthouders aantoonbaar in control”, zegt Van der Kruk. “De oplossingen van Finly vormen een combinatie van diverse producten, die opeenvolgend in kunnen worden gezet om te borgen dat kantoren nog meer en nog betere adviezen kunnen verstrekken aan klanten. Ook het online contact met klanten wordt als persoonlijker ervaren en maakt het makkelijker om afspraken te plannen.”

Toegevoegde waarde van de adviseur

“Wij geloven in de toegevoegde waarde van de adviseur voor ondernemers en particulieren en kijken continu waar er kansen liggen om de adviseur te versterken”, zegt Van der Kruk. “In de software van Finly herkenden we direct een zeer gebruiksvriendelijke oplossing, die het mogelijk maakt om nog eenvoudiger een risicoanalyse te starten, waarbij een krachtige koppeling zorgt dat er veel gegevens hergebruikt worden en dubbel werk voorkomen wordt. Dit betekent voor de adviseur dat zij of hij direct begint met een beeld waarin de mogelijke hiaten zichtbaar zijn en dit samen met de klant verder uitgewerkt kan worden. Het resultaat is een hogere tevredenheid bij klanten met als bonus een hogere omzet per klant.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.