Samenwerking De Nederlandse, LAS en FlexFront

0

Buy-to-Let leningen van De Nederlandse worden vanaf nu ook gedistribueerd door FlexFront en in volmacht geaccepteerd door Link Asset Services (LAS). Volgens de initiatiefnemers worden door de samenwerking de krachten gebundeld en krijgen meer advieskantoren de mogelijkheid verhuurhypotheken aan te bieden aan hun klanten.

Paul Wessels, algemeen directeur De Nederlandse: “Wij zijn binnen een jaar een zeer gerenommeerde aanbieder van professionele buy-to-let hypotheken in Nederland geworden. We groeien door en blijven ons ontwikkelen. Zo heeft De Nederlandse recent de Groene Vastgoedhypotheek geïntroduceerd. Het is de eerste ‘duurzame hypotheek’ die in Nederland beschikbaar is voor professionele beleggers in vastgoed. Vanaf de start verzorgt LAS voor ons de servicing voor deze buy-to-let-hypotheken op haar technology-led en cloud-based platform.”

Groei

Dylan Dresens, algemeen directeur FlexFront: “Om de voor De Nederlandse gewenste groei te realiseren wordt nu ook de distributiekracht van FlexFront ingezet. Deze zusterorganisatie van LAS is de grootste serviceprovider op hypothekenvlak van Nederland. Door de samenwerking van de drie worden de krachten gebundeld en krijgen meer advieskantoren de mogelijkheid verhuurhypotheken aan te bieden aan hun klanten.”

Foto van links naar rechts: Paul Wessels (Algemeen directeur De Nederlandse), Dylan Dresens (Algemeen directeur FlexFront), Gerben Jonkman ( Directeur operations Link Asset Services) en Michiel van der Linde (Commercieel manager FlexFront).

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.