Samenwerking De Nederlandse en MO.servicing

0

De Nederlandse is voor het verwerken van aanvragen een samenwerking aangegaan met MO.servicing, onderdeel van ROMEO Financiële Diensten. Hierdoor kunnen meer gespecialiseerde adviseurs zich bij de geldverstrekker voor professionele vastgoedhypotheken aansluiten.

MO.servicing heeft al veel ervaring opgedaan in de Buy To Let markt. Een ervaren team acceptanten zal de bij De Nederlandse aangesloten gespecialiseerde adviseurs begeleiden.

De hypotheek van De Nederlandse is er voor de professionele vastgoedbelegger die al minimaal drie panden verhuurt of op korte termijn zal gaan verhuren. De maximale verstrekking is 75% van de marktwaarde in verhuurde staat, met een maximale hoofdsom per lening van 1 miljoen euro en maximaal 5 miljoen euro per leningnemer. De aflossingscomponent is laag, door de mogelijkheid om annuïtair af te lossen over maximaal 35 jaar. Tulp Group is het moederbedrijf van De Nederlandse.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.