Samenwerking De Hypotheekshop en Geldshop.nl

0

De Hypotheekshop en Geldshop.nl zijn een samenwerking aangegaan. De financiële adviesketen en de bemiddelaar in consumptieve kredieten zeggen zo beter en efficiënter te kunnen inspelen op de wensen van de consument.

Ronald Tiemessen, commercieel directeur van De Hypotheekshop: “Advisering gaat allang niet meer alleen over de hypotheek. Naast advies over bijvoorbeeld overlijdensrisicoverzekeringen of energiekosten kunnen ook consumptieve kredieten onderdeel uitmaken van het financieel advies. Geldshop.nl is marktleider in de bemiddeling van consumptief krediet. De adviseur kan nu, net als bij de keuze voor een hypotheek, verschillende aanbieders vergelijken en zo samen met de klant een weloverwogen keuze maken. Dankzij het grotere aantal aanbieders via Geldshop.nl, kunnen we vaak een betere prijs en gunstiger voorwaarden voor de klant realiseren. Dit past uitstekend in de filosofie van De Hypotheekshop, waarbij we klanten willen laten besparen zonder te bezuinigen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.

Reacties zijn gesloten voor dit bericht.