Samenwerking De Goudse en Benefits-Plaza

0

De Goudse en Benefits-Plaza gaan samenwerken om de administratie en communicatie rondom inkomensverzekeringen eenvoudiger en efficiënter te maken.

Benefits-Plaza biedt een Employee Benefits-platform voor de administratie en communicatie rondom alle verzekerbare arbeidsvoorwaarden. Door koppeling van systemen moet er efficiency, tijdwinst en kostenbesparing voor werkgevers, adviseurs en verzekeraars worden gerealiseerd.

Mercer is de eerste intermediair die via Benefits-Plaza verzekeringen voor verzuim, WIA en WGA-eigenrisico van De Goudse gaat aanbieden. Vooralsnog gaat het om een proef, aldus Marcel Moons, lid van het bestuur van de verzekeraar. “Wij willen nagaan of dit inderdaad leidt tot meer efficiency voor zowel Mercer en De Goudse als onze gezamenlijke relaties. Als de proef het gewenste resultaat oplevert, is het de bedoeling dat er meer adviseurs die met ons samenwerken worden aangesloten.”

Ralph van Ginkel (links), directeur Benefits-Plaza en Maikel de Groot, manager Inkomen & Pensioen bij De Goudse, hebben vertrouwen in de samenwerking.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.