Samenwerking DAK en Financium

0

DAK Intermediairscollectief en kredietspecialist Financium gaan nauw samenwerken op het gebied van consumptief krediet, lease en zakelijk krediet. Dankzij de nieuwe samenwerking kunnen de ruim 1.500 leden van DAK zaken doen met vrijwel alle kredietaanbieders.

De professionele tools en ondersteuning waarover de DAK-leden nu kunnen beschikken, maken kredietadvisering voor hen een stuk sneller en gemakkelijker. Tim Rijvers, Algemeen directeur DAK: ”We zien bij onze leden dat de vraag naar integraal advies en consumptief krediet toeneemt. Het moet vooral sneller en makkelijker en dat bereiken we met deze samenwerking.”

Via het extranet van DAK hebben de adviseurs nu direct toegang tot hun persoonlijke kredietportaal bij Financium. In het portaal kan de adviseur het verantwoord kredietmaximum berekenen en bij vrijwel elke aanbieder voor zijn klant een krediet aanvragen. Het vervolgtraject wordt door de kredietspecialisten van Financium opgepakt.

Foto: Aïcha Amchich, Commercieel directeur Financium en Tim Rijvers, Algemeen directeur DAK

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.