Samenwerking DAK en De Nederlandse

0

DAK Intermediairscollectief biedt samen met hypotheekverstrekker De Nederlandse zijn adviseurs een financiële oplossing voor professionele beleggers die op zoek zijn naar financieringen voor te verhuren woningen en appartementen.

Tim Rijvers (foto), algemeen directeur van DAK: “Tijdens het adviesgesprek krijgen adviseurs steeds vaker vragen over mogelijkheden om zakelijk en belegd vastgoed te financieren. De verhuurhypotheek van De Nederlandse biedt hierin een uitkomst en verstrekt tot 80% van de marktwaarde in verhuurde staat. Daarbij geldt een maximale hoofdsom per lening van twee miljoen euro en maximaal vijf miljoen per leningnemer. Onze adviseurs willen voor hun klant op een efficiënte wijze maatwerk kunnen leveren. Met De Nederlandse bieden wij onze adviseurs extra mogelijkheden.”

Snelle processen

“Samen met De Nederlandse bieden wij onze klanten snel inzicht in deze financieringsmogelijkheden. Een renteaanbod binnen één werkdag en complete dossiers beoordeeld in 72 uur. Ook kunnen adviseurs rekenen op raad en daad van ervaren acceptanten die ondersteunen bij complexere aanvragen, zoals een buy to let hypotheek.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.