Samenwerking Conceptbenefits en NLInvesteert

0

Conceptbenefits, adviseur in verzekerbare arbeidsvoorwaarden voor mkb-bedrijven, zoekt de samenwerking op met NLInvesteert om klanten, ook rondom zakelijke financieringen, te kunnen ondersteunen. De expertise op het gebied van investeringen en het financieringsplatform dat NLInvesteert heeft opgebouwd, helpt Conceptbenefits om hun klanten beter van dienst te kunnen zijn in hun groeiambities.

Greg Thoburn, Regiodirecteur bij NLInvesteert: “Wij hebben een platform opgebouwd met een landelijk dekkend netwerk van meer dan 50 financieringspartners waarmee we toegang hebben tot duizenden private investeerders. Met het platform hebben we één centraal doel, namelijk het bij elkaar brengen van ondernemers, investeerders en financiers om groeiambities waar te maken. We geloven in het belang van bereikbare financiering voor het mkb. Dit is waar NLInvesteert en het Conceptbenefits elkaar gevonden hebben. Om de gezamenlijke visie optimaal in te zetten, hebben we afspraken vastgelegd waarbij de relaties van Conceptbenefits een aantal voordelen verkrijgen in de vorm van een kosteloze intake en gereduceerde tarieven.”

Onderscheidend

“Met dit partnership wordt met een professionele partij invulling gegeven aan een duidelijke behoefte van onze klanten. Daarbij geeft het Conceptbenefits nog meer mogelijkheden om onderscheidend te zijn naar haar relaties”, zeggen André Rog en Carlo Martina, oprichters van Conceptbenefits. “Ons bedrijf is een innovatieve dienstverlener met een speciale focus op mkb-bedrijven. We ondersteunen ze op alle terreinen rond verzekerbare arbeidsvoorwaarden. De missie is om mkb-bedrijven in staat te stellen zich te concentreren op hun kernactiviteiten. Met Söderberg & Partners als minderheidsaandeelhouder is Conceptbenefits onderdeel van het Söderberg & Partners netwerk in Nederland.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.