Samenwerking Charco & Dique en ProjectiveGroup

0

Compliance, Legal en Risk Management specialist Charco & Dique heeft bekendgemaakt de krachten te gaan bundelen met ProjectiveGroup. Per 28 oktober 2022 is Charco & Dique onderdeel van ProjectiveGroup, een internationale adviesgroep gericht op financiële dienstverleners.

Alex Poel (links) en Ronald van Dijk (rechts), co-founders en managing directors van Charco & Dique: “In de afgelopen 12,5 jaar zijn we gegroeid van 3 naar 50 consultants. We hebben steeds meer internationale klanten en werken aan steeds bredere, complexere trajecten. Om hierop in te kunnen spelen, hebben we gezocht naar een partij die past bij onze cultuur, een internationaal netwerk heeft en ons kan aanvullen op gebieden als data-analyse en projectmanagement. Ook biedt deze samenwerking ons extra innovatiekracht om onze initiatieven Ruler en The Ministry of Compliance verder uit te breiden en te internationaliseren. ProjectiveGroup kan op zijn beurt weer profiteren van onze expertise op het gebied van compliance en risk management.”

One-stop-shop financiële dienstverlener

Stefan Dierckx, oprichter en CEO ProjectiveGroup: “Onze ambitie om de one-stop-shop financiële dienstverlener in Europa te worden, wordt steeds meer werkelijkheid. Charco & Dique heeft naast een zeer gelijkwaardig DNA en mindset, een diepgaande kennis en veel ervaring in het gebied van legal, risk & compliance. De toetreding versterkt onze marktpositie en zorgt ervoor dat wij onze klanten nog beter kunnen bedienen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.