Samenwerking CFSN en Box Duurzaam

0

CFSN Kredietendesk en Box Duurzaam zijn een samenwerking aangegaan waarmee het financiële intermediair breder wil ondersteunen bij de consumptieve financiering en het realiseren van verduurzamingsmaatregelen aan de woning.

Box Duurzaam is gespecialiseerd in het realiseren van verduurzamingsmogelijkheden en CFSN is een intermediaire Serviceprovider voor onder andere consumptief krediet. “Door deze samenwerking krijgen de ruim 1.100 aangesloten kantoren de mogelijkheid om centraal en efficiënt de verduurzamingsvraag en de eventuele financiering daarvan passend te verwezenlijken”, aldus de samenwerkingspartners in een toelichting.

Wanneer de consument kiest voor verduurzaming van de woning dan kan zijn met CFSN samenwerkende financieel adviseur via Box Duurzaam een voor de klant op maat gemaakt verduurzamingsadvies aanvragen, gebaseerd op een persoonlijk gesprek en onderzoek. CFSN neemt in samenwerking met het advieskantoor de financiële afwikkeling voor haar rekening.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.