Samenwerking BNP Paribas Cardif en Tulp Hypotheken

0

Adviseurs die een Tulp Hypotheek aanvragen, worden automatisch gewezen op de mogelijkheid om snel en eenvoudig de Garantiestelling van BNP Paribas Cardif aan te vragen. Het aanvraagproces is volledig digitaal.

Paul Wessels, directeur van Tulp Hypotheken: “Bij het renteaanbod van een Tulp Compleet Hypotheek worden klant en adviseur direct geïnformeerd over de Garantiestelling van BNP Paribas Cardif. De adviseur bespreekt dit met de klant en de adviseur uploadt daarna de koopovereenkomst. Vervolgens ontvangt de klant de aanvraag digitaal en ondertekent deze via iDIN.”

Partnershipverzekeraar

Marieke van Zuien (foto), CCO BNP Paribas Cardif België en Nederland: “Als partnershipverzekeraar werken wij graag samen met sterke spelers in de markt. Daarom ben ik erg blij dat Tulp Hypotheken de Garantiestelling via hun renteaanbod onder de aandacht brengt. Door dit toe te voegen aan hun proces wordt het voor adviseur en klant nog eenvoudiger, toegankelijker en efficiënter om een Garantiestelling aan te vragen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.