Samenwerking BHB Dullemond en FTI Consulting

0

BHB Dullemond gaat een samenwerking aan met FTI Consulting, naar eigen zeggen om de internationalisering van het Nederlands intermediair kracht bij te zetten.

Edwin Bosma (foto), Managing Partner van BHB Dullemond: “De komende jaren zal verdere schaalvergroting in combinatie met internationalisatie een belangrijk thema worden voor het Nederlands intermediair. Daarom zijn we een strategische alliantie aangegaan met FTI Consulting, een internationaal managementadvieskantoor met een wereldwijd netwerk, om samen M&A diensten aan te bieden voor de verzekeringssector.”

Internationaal actief

“Als gevolg van de marktconsolidatie die de afgelopen jaren heeft plaatsgevonden zijn onze klanten in toenemende mate internationaal actief. Ook zien we dat er steeds meer buitenlandse partijen in Nederland actief worden. Samen met FTI Consulting kunnen we onze klanten helpen met een nog betere toegang tot internationale verzekeringsbedrijven en investeerders. De samenwerking stelt ons ook in staat onze klanten te helpen om hun internationale groei te versnellen”, zegt Bosma.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.