Samenwerking Arag en Advieskeuze.nl

0

Rechtsbijstandverzekeraar Arag is een samenwerking aangegaan met Advieskeuze.nl. Frank Rensen, manager Commercie bij de verzekeraar: “Wij vinden het belangrijk dat klanten, zowel particulieren als ondernemers, hun weg naar een onafhankelijk financieel adviseur makkelijk kunnen vinden.”

“De samenwerking met Advieskeuze.nl is voor ons dus een logische stap”, zegt Rensen. “Om klanten beter te helpen bij de keuze van een onafhankelijk adviseur hebben wij een nieuwe adviseurzoeker van Advieskeuze.nl op onze website geïmplementeerd. Hierin is relevante informatie over ieder advieskantoor te vinden, zoals de contactgegevens, openingstijden en medewerkers. Alle onafhankelijke advieskantoren waarmee we samenwerken, worden getoond in de adviseurzoeker en op gelijke wijze behandeld. Ieder zoekresultaat met advieskantoren wordt getoond op basis van de ingevoerde postcode en gesorteerd op afstand. Een mooie versterking van de samenwerking met onze business partners. Want zij worden hiermee een stuk zichtbaarder en vindbaarder voor klanten die online op zoek zijn naar goed advies.”

Adviseurzoeker

Via de adviseurzoeker kunnen bezoekers doorklikken naar de profielpagina van het advieskantoor en een contactverzoek sturen. De klant en het kantoor ontvangen een bevestiging per e-mail. En in de gratis extranet omgeving van Advieskeuze.nl voor kantoren is de aanvraag voor een adviesgesprek ook te zien.

Bekroning

Christian Bouter (foto), medeoprichter van Advieskeuze.nl: “De samenwerking met Arag is een mooie bekroning op het harde werken in de afgelopen negen jaar. Ons platform wordt breed gedragen en bijna 7.000 dienstverleners in Nederland hebben een gratis extranet account geactiveerd. Het is in het belang van de gehele financiële branche om de toegevoegde waarde van goede financieel adviseurs online zichtbaar en vindbaar te maken.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.