Samengaan Heilbron, Sucsez en Upiva

0

De Heilbron Groep uit Doetinchem fuseert met Sucsez uit Reeuwijk. Heilbron is sterk op het gebied van schade-, en inkomensverzekeringen, Sucsez is gespecialiseerd in zorgverzekeringen. Ook serviceprovider, volmachtkantoor en softwareontwikkelaar Upiva is betrokken bij de fusie.

Door het samengaan van de bedrijven ontstaat een landelijk werkende adviesorganisatie op het gebied schade-, inkomens- en zorgverzekeringen. De gecombineerde organisatie levert haar diensten aan 3.900 zakelijke klanten en ruim 19.000 particuliere klanten. Daarnaast behartigen de bedrijven gezamenlijk de belangen van ruim 265.000 verzekerden op het gebied van zorgverzekeringen.

Onder eigen label

Beide organisaties hebben een sterke focus op automatisering. Ook op dat vlak vullen de systemen elkaar goed aan. De nieuwe combinatie biedt werk aan circa 200 medewerkers. De bestaande vestigingen blijven gehandhaafd en, in lijn met de groeiambities, heeft de fusie geen consequenties voor het aantal arbeidsplaatsen. Ook de huidige bedrijfsnamen blijven voorlopig onveranderd.

De labels Sucsez en Upiva zijn vorig jaar een samenwerking aangegaan met ABN Amro Participaties (AAPart) om naast autonome groei ook hun positie verder uit te breiden door overnames en nieuwe samenwerkingsverbanden. Met deze fusie treedt ook de Heilbron Groep toe tot deze groep.

Foto: v.l.n.r. Marco Gregoor en Frank Germans (Heilbron Groep) Maurice Massaar, Dennis Massaar en Nils Karssens (Sucsez/Upiva)

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.