Rutger Nieuwkamp nieuwe CIO van Obvion

0

Obvion Hypotheken heeft Rutger Nieuwkamp aangesteld als Chief Information Officer (CIO). In deze functie is hij verantwoordelijk voor de change & IT transitie, het verder optimaliseren van het IT landschap en de verander roadmap in overeenstemming met de strategie van Obvion.

Nieuwkamp maakt in die functie deel uit van de zogeheten C-suite van Obvion, de hoogste bestuurslaag. Hij is afkomstig van Vodafone. Sinds 2007 vervulde hij diverse leidinggevende functies binnen change en IT afdelingen.

Juiste man

Carlo van Kemenade, CEO van Obvion: “Rutger is vooral de juiste man op de juiste plek. Hij kent door zijn ervaring bij Vodafone en Ziggo alle facetten van de informatietechnologie. Hij begrijpt de markt en maakt intelligent gebruik van de mogelijkheden die de markt biedt. Rutger kent en begrijpt daarnaast ook de behoeften van onze adviseurs, de concurrentie en onze eigen business. Naast zijn technische bagage, zijn jarenlange ervaring op het gebied van verandermanagement, is hij communicatief erg sterk om samen met onze businesspartners de change & IT transitie bij Obvion vorm te geven.”

Uitdagingen

Rutger Nieuwkamp: “Ik heb voor Obvion gekozen omdat dit een prachtig bedrijf is met vele uitdagingen op het gebied van digitalisering, automatisering en optimalisatie van het bestaande IT landschap. Een mooie transitie om nog sterker in de markt te staan en te zorgen dat adviseurs en klanten positief verrast worden. Dit gaan we de komende periode samen met een erg gedreven en goed team verder vorm geven.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.