Rustgevende derde verjaardag Merius

0

Merius Hypotheken trekt het land in om klanten, winkelend publiek en hypotheekadviseurs te helpen ontspannen. De toer ter gelegenheid van het driejarig bestaan gaat 7 september van start met componist en wetenschapper Daniël Schotsborg én een unieke 4D-ervaring.

Zaterdag 7 september maakt de speciale Merius-bus een stop bij enkele drukke winkelcentra. Daar houdt Daniël Schotsborg korte sessies met een ontspannend muziekstuk in de bus. Geïnteresseerde winkelbezoekers, drie per sessie, krijgen ook een VR-bril op en een vibrerende Subpac om (een rugzak die meetrilt op muziek). “Deelnemers aan deze 4D-ervaring kunnen zo van de actieve (beta)stand overgaan naar een meer ontspannen (alpha)stand en uiteindelijk tot rust komen”, aldus Merius.

De bus rijdt vervolgens van 9 t/m 12 september door het land om nog meer Nederlanders, klanten en hypotheekadviseurs te helpen ontspannen. Daniël Schotsborg is er dan niet bij, maar een rustgevende 4D-ervaring is wel mogelijk.

Acceptatieproces geeft rust

Schotsborg componeert samen met Francesco Robustelli meditatieve muziek op basis van wetenschappelijk onderzoek en moderne technologieën. Die combinatie sluit volgens Cor Zwaan, directeur Merius Hypotheken goed aan bij Merius, die sinds de start in september 2016 gebruik maakt van een volledig automatisch acceptatieproces. Zwaan: “In de drie jaar dat we bestaan hebben we al heel veel mensen op een ontspannen manier aan een hypotheek geholpen. Die rust gunnen wij alle Nederlanders.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.