Ruimere mogelijkheden Stekkie hypotheek

0

Vivat onderdeel SRLEV heeft de rekenmethode van haar Stekkie Overwaarde Hypotheek aangepast. De rente staat nu vast gedurende de gehele periode van de lening en daarnaast kan nu ook gekozen worden voor een eenmalige uitkering óf een eenmalige uitkering in combinatie met een maandelijkse aanvulling.

De Stekkie Overwaarde Hypotheek is bedoeld voor consumenten vanaf 60 jaar met een eigen woning die bijna of volledig is afbetaald en die op zoek zijn naar een maandelijkse aanvulling op hun inkomen. Bij het afsluiten kan gekozen worden voor een uitkeringsperiode van 10, 15, of 20 jaar. Door de aanpassing kunnen senioren een hogere maandelijkse aanvulling ontvangen en is Stekkie ook te gebruiken voor de aflossing van een kleine hypotheek.

Verbouwen

Marc Vincent, General Manager Individueel Leven bij Reaal: “Met de aanpassing van de rekenmethode spelen we in op de vraag van klanten, die op zoek zijn naar een hoger eenmalig bedrag om te gebruiken voor bijvoorbeeld een verbouwing of om de kinderen te ondersteunen. Maar Stekkie is ook ideaal voor senioren die een oplossing zoeken om de overwaarde van hun woning te gebruiken om de maandelijkse lasten te verlagen.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.