Ronald Roolvink directielid Munt Hypotheken

0

Ronald Roolvink gaat zich als directeur Operations bij Munt Hypotheken bezighouden met het verder stroomlijnen en verbeteren van de operationele processen. Roolvink was tot voor kort Head of Business Development bij Aegon Hypotheken.

Met de benoeming van Roolvink zet Munt naar eigen zeggen de ‘volgende belangrijke stap in het bereiken van de ambitie om de beste en meest efficiënte hypotheekverstrekker van Nederland’ te worden. Daarvoor is het volgens Roolvink cruciaal om een snel, betrouwbaar en voorspelbaar proces te hebben. “Een nieuwe woning kopen is al stressvol genoeg. Daarom moet een hypotheek zijn als water uit de kraan: dat moet het gewoon doen.”

Munt bestaat dit jaar tien jaar en heeft momenteel een hypotheekportefeuille van 29 miljard euro. De hypotheekverstrekker heeft de ambitie om op termijn door te groeien naar een jaarlijkse hypotheekproductie van 10 miljard euro, waarmee de totale portefeuille zal toenemen naar 80 miljard euro.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.