Ron de With naar Anker Travel Insurance

0

Ron de With is als commercieel manager bij Anker Travel Insurance aan de slag gegaan. Met zijn komst zegt Anker “actief de Nederlandse markt op te gaan met reis- en vrijetijdsverzekeringen”.

Anker Travel Insurance biedt in samenwerking met een partner in Zwitserland nu al wereldwijd reisverzekeringen voor studenten, professionals en globetrotters. De verzekeraar gaat naast kort- en doorlopende reisverzekeringen ook verzekeringen voor specifieke doelgroepen aanbieden.

Volmacht

De With heeft ruim dertig jaar ervaring in (reis)verzekeringen in verschillende functies, waarbij de samenwerking met het intermediair en gevolmachtigde assurantiebedrijven centraal staat. Binnen Anker Travel Insurance richt hij zijn aandacht vooral op het aanbieden van passende verzekeringsoplossingen in samenwerking met gevolmachtigde assurantiebedrijven. Daarnaast is hij betrokken bij de (door)ontwikkeling van de reis- en aanverwante verzekeringsoplossingen.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.