Romeo koopt HD Connect – Accelerate

0

Romeo Groep heeft alle aandelen van HD Connect en de daaraan gelieerde ondernemingen overgenomen van de oprichters. Een van de onderdelen is het CRM en workflow platform Accelerate, waarop volgens het bedrijf inmiddels rond de 15% van alle nieuwe hypotheken wordt bemiddeld.

Door de overname kunnen de distributie labels van de Romeo Groep – waaronder Finzie, Huismerk, Basic Serviceproviding en Risk Hypotheekdesk – op korte termijn gebruik maken van Accelerate. Martin Keegstra (foto), directeur van Romeo: “Deze samenwerking stelt ons in staat onze dienstverlening zowel richting het bij Romeo aangesloten onafhankelijke intermediair, als ook voor de geldverstrekkers naar een nog hoger niveau te kunnen brengen.”

Goed voor iedereen

Volgens oprichters Hendrik Jan Verheij, Jan Willem Smit en Paul Wessels gaan alle huidige en toekomstige gebruikers van Accelerate profijt hebben van deze krachtenbundeling. Algemeen directeur Hendrik Jan Verheij: “Onze ambitie is het meeste efficiënte CRM & workflow systeem in onze branche te ontwikkelen. Door de combinatie van IT- en proceskennis van HD Connect en de marktkennis van Romeo bij elkaar te brengen, zal de doorontwikkeling van Accelerate op een nóg hoger niveau worden getild.”

Hendrik Jan Verheij en de recent aangetrokken commercieel directeur Jasper Labohm blijven de directie voeren en verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.