Romeo en Vista Hypotheken gaan nauwer samenwerken

0

Romeo breidt zijn samenwerking met Vista Hypotheken verder uit. De acceptatie van de hypotheekaanvragen van Vista Hypotheken wordt sinds vandaag uitgevoerd door serviceorganisatie MO.servicing. Alle aangesloten advieskantoren van Basic Serviceproviding en Risk Hypotheekdesk kunnen nu ook toegang krijgen tot Vista Hypotheken. Huismerk-kantoren konden dit al langer.

De uitbreiding van de samenwerking is volgens, Merlyn van den Berg (foto), CEO van Vista Hypotheken, een logische stap om de groeiambities te kunnen realiseren. “De uitbreiding van ons distributienetwerk is hierin een logische en essentiële stap. Daarnaast verwachten we dat de professionele en vakkundige hypotheekacceptanten van MO.servicing daar een substantiële bijdrage aan kunnen leveren.”

17e volmacht

Edsel de Graaf, directeur van Romeo Financiële Diensten: “We zijn er trots op dat Vista Hypotheken met deze stap de kwaliteit van MO.servicing bevestigt én tegelijkertijd de kwaliteit van ons distributiekanaal en de labels Basic Serviceproviding en Risk Hypotheekdesk waardeert. Met Vista Hypotheken wordt alweer de 17e volmacht aan ons verstrekt.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.