Rolls Webvergelijker voor voertuigen

0

Rolls Software lanceert de nieuwe Webvergelijker voor intermediair sites en daarbij tegelijkertijd de nieuwe webbased beheer- en vergelijkomgeving voor tussenpersonen.

Volgens Rolls is deze Webvergelijker snel te activeren op iedere website en geschikt voor Android en Apple en voor pc, laptop, tablet en mobiel. Gebruikers bepalen in de beheersomgeving de kopteksten, kleurstelling en de producten die ze online willen vergelijken, waardoor de offertetool geheel geïntegreerd wordt in hun website.

Intermediair

Rolls: “Consumenten kunnen in een paar stappen online een vergelijking maken. Niet alleen op basis van premie, maar ook de polisvoorwaarden worden vergeleken! Hierna kan men een offerte aanvraag doen. De Webvergelijker houdt tevens rekening met de acceptatiecriteria van de verzekeraars. De tussenpersoon ontvangt een mail met de complete aanvraag, met de mogelijkheid om extra producten en diensten af te sluiten. Met de bijgeleverde beheertool kan de tussenpersoon eenvoudig de binnengekomen aanvragen beheren en eventueel opnieuw berekenen. Ook kan hij de aanvraag doorzetten naar Rolls Desktop. De tussenpersoon blijft op deze manier in de lead. Doordat alles online wordt doorgezet, bespaart de tussenpersoon tijd en worden er geen invoerfouten meer gemaakt.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.