Rolls-module in DenK offerteformulier

0

Financieel advieskantoren waarvan de website draait op het nieuwe systeem van DenK, kunnen nu ook gebruikmaken van een dynamische koppeling met Rolls Tools in het offerteformulier autoverzekeringen. Een volgende stap is om aan dit online offertetraject ook een verzoek voor tijdelijke dekking te koppelen.

Met deze module kunnen particulieren sneller, eenvoudiger én completer online een offerteaanvraag doen voor hun autoverzekering. De adviseur houdt daarbij volledig de controle. Bij een aanvraag krijgt de aanvrager na het invoeren van het kenteken direct alle voertuiginformatie te zien. Op basis van Rolls-data verschijnen vervolgens automatisch de specifieke kenmerken van de auto, compleet met een foto van het model. Tot slot voert de aanvrager nog enkele gegevens in, zoals zijn persoonlijke gegevens en het aantal kilometers per jaar. De adviseur ontvangt na deze afronding per mail in één keer de complete informatie voor het maken van een vergelijking en een offerte.

Een volgende stap is om aan dit online offertetraject ook een verzoek voor tijdelijke dekking te koppelen. “Dat zal snel volgen”, verwacht Marc Nederveen van Rolls. “En daar stop het waarschijnlijk niet mee. Want samen met DenK onderzoeken we aan welke extra producten en diensten er behoefte is bij advieskantoren en hun klanten.”

Van adviseur naar klant

Rolls is toch vooral bekend als leverancier van reken- en vergelijkingstools voor intermediairs en volmachtkantoren? Marc Nederveen: “Adviseurs gebruiken onze tools om hun klanten het best passende voorstel te doen voor met name schadeverzekeringen. Maar hoe mooi zou het zijn als we die service namens de adviseur ook direct online aan diens klanten kunnen aanbieden? Met die gedachte zijn we op zoek gegaan naar een partner met wie we dat zouden kunnen realiseren. In DenK hebben we zo’n partner gevonden.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.