Roderick Munsters nieuwe voorzitter RvC Athora

0

Roderick Munsters (foto) volgt per 1 oktober Maarten Dijkshoorn op als voorzitter van de Raad van Commissarissen (RvC) van Athora Netherlands. Hij is vanaf vandaag al toegetreden als lid van de RvC. De overige leden van de RvC zijn Pierre Lefèvre, Hanny Kemna, Floris Deckers en Michele Bareggi.

Munsters heeft uitgebreide bestuurlijke ervaring opgedaan bij verschillende financiële instellingen. Van 2009 tot en met 2015 was hij Chief Executive Officer van Robeco Groep. Van 2005 tot 2009 was hij lid van de Executive Committee en Chief Investment Officer van ABP Pensioenfonds & APG All Pensions Group. Van 1997 tot 2005 was hij Managing Director en Chief Investment Officer bij PGGM Pensioenfonds.

Overige functies

Naast zijn functie bij Athora Netherlands is Munsters lid van de Monitoring Commissie Corporate Governance en lid van de RvC van Unibail-Rodamco-Westfield en PGGM Vermogensbeheer. Bovendien is hij Independent non-executive director bij Moody’s Europe en bij BNY Mellon European Bank.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.