Robuust presenteert videoreeks over verbouwen en verduurzamen

0

Robuust Hypotheken heeft een vijfdelige videoreeks gemaakt voor consumenten en financiële adviseurs. Hierin wordt antwoord gegeven op de toenemende vraag van consumenten naar informatie over het verbouwen en verduurzamen van de woning.

Jeanne Viergever, brandmanager van Robuust Hypotheken: “We gaan in deze videoserie in gesprek met echte klanten over dit onderwerp, hoe ze dit financieren met hun hypotheek en welke ervaring ze hebben met en lering hebben getrokken uit hun verbouwingstraject. De videoserie bestaat vooralsnog uit vijf afleveringen. Deze zijn opgenomen in samenwerking met financieel adviseur Gerwin Warris en Ruben Gooswilligen, klant bij Robuust Hypotheken. De videoreeks sluit aan bij de productvoorwaarden die we bieden op het gebied van verduurzamen van de woning. Robuust faciliteert zijn klanten door middel van de mogelijkheid voor het meefinancieren van een energiebespaarbudget of energiebesparende voorzieningen.”

Krapte op de woningmarkt

“Door de krapte op de woningmarkt en gestegen hypotheekrentes maken consumenten andere keuzes op het gebied van wonen”, zegt Viergever. “Verhuizen is niet meer de norm. Consumenten kloppen in de huidige markt sneller bij hun financiële adviseur aan om te kijken waar er ruimte zit om comfortabel en verantwoord te kunnen (blijven) wonen. Ook wij merken dat er een grotere vraag is naar informatie over het verbouwen en verduurzamen van de woning. Met de videoserie kunnen consumenten zich goed informeren, inspiratie opdoen en betere keuzes maken voordat zij zelf aan een ingrijpend verbouwingstraject beginnen. Daarnaast ondersteunt het adviseurs om een passend en compleet hypotheekadvies te geven als klanten vragen naar de financiële mogelijkheden met betrekking tot woningverbetering en -verduurzaming.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.