Roboadvies over CB Thuis Hypotheek

0

De Thuis Hypotheek van Centraal Beheer is nu ook te sluiten met volledig geautomatiseerd advies. Hiervoor werkt Centraal Beheer samen met online adviesontwikkelaar Fiew.

Angela Eijlander (foto), manager hypotheken: “Centraal Beheer gelooft in online advies als aanvullende distributievorm voor de Thuis Hypotheek. Wij willen daar zijn waar de klant is. We zien dat klanten steeds meer online willen doen en ook behoefte blijven houden aan advies of bevestiging. Bij ons kunnen zij ervoor kiezen om een hypotheek af te sluiten op de manier die het beste bij hen past. Hoewel online advies nu nog in de kinderschoenen staat, vinden we het interessant om onze klanten te wijzen op deze mogelijkheid. Daarnaast ondersteunen we graag partijen die hier stappen in zetten, zeker waar het gaat om partners van de Thuis Hypotheek.”

Meer inzicht

“Centraal Beheer onderzoekt doorlopend de behoefte van de klant en denkt in oplossingen”, aldus Eijlander. “Online advies kan een uitkomst bieden voor klanten die geen face-to-face gesprek met een adviseur willen, maar toch meer inzicht en bevestiging willen dan bij het volledig online afsluiten via de execution only route we ook bieden. De klant bespaart op deze manier tijd, want hij kan de online tool invullen op het moment dat het hem uitkomt.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.