Robin Urban directeur Vixx Franchise

0

Robin Urban (l) is toegetreden tot de directie van Vixx Franchise. Samen met algemeen directeur Melvin Brouwer (r) neemt hij de dagelijkse leiding van het franchisebedrijf op zich. Urban is al sinds 2019 als franchiseconsultant betrokken bij Vixx, dat particulieren en ondernemers bij al hun (geld)zaken adviseert en ondersteunt.

“Mijn ambitie om een grotere rol te vervullen bij een van mijn klanten van FranchiseLab is werkelijkheid geworden”, zegt Urban, die behalve directeur ook mede-eigenaar van de formule is geworden. Met inmiddels negen franchisenemers is Vixx een serieuze speler in de financiële dienstverlening. Maar de visie en toekomstplannen van het bedrijf zijn nog veel groter, zegt Urban. “Met veel ambitie en vertrouwen ga ik me inzetten voor de verdere ontwikkeling en groei van Vixx. Onze missie is om mensen in hun kracht te zetten om ze te laten excelleren. We zetten niet alleen consumenten en ondernemers in hun kracht, maar ook franchisenemers. Want we bieden hen de mogelijkheid om met onze persoonlijke begeleiding efficiënt een bedrijf te runnen, om op die manier meer klanten te kunnen bedienen.”

Breed dienstenplatform

Niet alleen hypotheekadviseurs kunnen zich bij Vixx aansluiten, maar ook financieel planners, zakelijke dienstverleners en andere disciplines. Urban: “Daarmee creëren we een breed dienstenplatform. Er staat nu een mooi fundament, maar er moet wel nog veel gebeuren. Voor mij is dat na 11 jaar FranchiseLab een hele mooie nieuwe uitdaging.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.