Rob ter Mors in bestuur VNAB

0

De Algemene Ledenvergadering van de Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs (VNAB) heeft met ingang van 1 maart 2020 Rob ter Mors benoemd tot Uitvoerend Bestuurder van de brancheorganisatie voor de zakelijke verzekeringsmarkt. Hij volgt Wim Span op, die sinds 2015 deze functie heeft vervuld.

Rob ter Mors heeft gedurende veertien jaar in verschillende functies bij Achmea ervaring opgedaan met alle lines of business, waaronder zakelijke schadeverzekeringen en co-assurantie. Zowel vanuit directe verkoop bij Achmea Corporate Relations als vanuit intermediaire verkoop bij Avéro Achmea.

Als Directeur Markt & Distributie bij Avéro Achmea heeft Ter Mors zitting gehad in de commissie Intermediaire Distributie van het Verbond van Verzekeraars en is hij lid geweest van het SIVI-bestuur, waaronder een korte periode als voorzitter. Na zijn vertrek bij Achmea eind 2018 was Ter Mors actief als interimmanager/consultant en onder andere betrokken bij een Europese start-up voor de ZZP-markt.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.