Risk Groep neemt meerderheidsbelang in Hypotheek.nl en Pensioen.nl

0

Risk Groep neemt een meerderheidsbelang in Hypotheek.nl, Pensioen.nl en enkele andere websites op het gebied van hypotheken.

Risk wil de komende jaren versnellen in het online en offline distribueren van financiële producten. Harm Vollmuller (rechts), CEO van Risk, is blij met de nieuwe domeinen: “We willen klanten helpen bij alle belangrijke financiële keuzes in hun leven en dan kunnen we hypotheken en pensioenen natuurlijk niet missen”.

Overstappen.nl

Pieter van Tuinen (links), eigenaar van Hypotheek.nl en voormalig eigenaar van Van Bruggen Adviesgroep: “Wij zijn verheugd dat Risk als nieuwe aandeelhouder is ingestapt in Hypotheek.nl. Vooral de online kennis via Risk-dochter Overstappen.nl zien wij als een enorme toevoeging. Verder delen we de visie dat online en offline distributie elkaar erg goed kunnen versterken.” In 2019 nam Risk al Autoverzekering.nl en Reisverzekering.nl van Pieter van Tuinen over.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.