Risk en Rhion lanceren volmacht-autoverzekering Neerlandse

0

Insurtech provider Risk heeft met Rhion een volmacht-autoverzekering ontwikkeld onder de naam Neerlandse.

“In de dienstverlening van Risk is het van belang dat wij naast onze aangesloten adviseurs staan. Zo beleggen wij meerdere malen per jaar intensieve sessies waarin we gezamenlijk met aangesloten adviseurs stilstaat bij kansen en bedreigingen in de markt. Een veelvoorkomende wens betreft het gemis aan een moderne autoverzekering in volmacht die qua inhoud, acceptatiebeleid en tariefstelling kan meegaan in het aanbod van de online markt van autoverzekeringen”, zegt Harmen Vollmuller, manager sales bij Risk.

Exclusief

Vollmuller: “Samen met verzekeraar Rhion introduceren we daarom de Neerlandse autoverzekering, een onderscheidende autoverzekering voor particuliere consumenten die exclusief door aangesloten adviseurs valt af te sluiten. Het is het eerste product in een reeks van nieuw te lanceren producten onder de noemer van Neerlandse zijn. De uitbreiding van volgende producten kennen eenzelfde karakter als de particuliere autoverzekering: scherpe, marktdekkende voorwaarden in combinatie met een interessante premiestelling.”

Elektrische auto’s

De Neerlandse autoverzekering kent ruime acceptatiegrenzen. Daarnaast heeft het product geen eigen risico bij ruitvervanging en is er een uitgebreide nieuwwaarde- en aanschafwaarderegeling van toepassing. Vollmuller: “Elektrische auto’s worden steeds meer verkocht in Nederland, daarom biedt verzekering ook dekking voor de merken Tesla en Polestar.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.