Risk en A.i. Automatisering koppelen systemen

0

Risk Verzekeringen gaat samenwerken met A.i. Automatisering. Beide partijen koppelen het het systeemhuispakket Assu met het Subliempakket van Risk. “Hierdoor kunnen adviseurs snel en simpel verzekeringen vergelijken, offertes uitbrengen en verzekeringen afsluiten in één softwarepakket”, aldus de serviceprovider.

Door de integratie van het Subliempakket (de online vergelijkingstool van Risk) in Assu is het volgens de serviceprovider niet meer noodzakelijk voor een adviseur op twee of meer plaatsen in te loggen en dubbele gegevens in te voeren. “Ook wordt de uitstap naar verschillende extranetten van maatschappijen overbodig.”

Volledig geïntegreerd

“Het Subliempakket is volledig geïntegreerd in de software van A.i. Automatisering”, aldus Risk. “Om een pakket te kunnen sluiten wordt vanuit het klantdossier gestart. De benodigde en reeds bekende gegevens worden vanuit Assu automatisch in het Subliempakket gevuld. Dubbele invoer wordt hiermee voorkomen. Vervolgens wordt een vergelijking gemaakt waarbij de offerte wordt teruggekoppeld naar Assu. Hier wordt deze offerte ‘bewaakt’ door de nieuw ontwikkelde en recentelijk opgeleverde workflow functionaliteit. Na het daadwerkelijk afsluiten van het pakket door of de adviseur of de consument wordt de pakketpolis automatisch in Assu opgevoerd inclusief alle bijbehorende documenten. De koppeling is binnen Assu opgenomen binnen de standaard functionaliteit van het systeem.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.