RISK creëert met MoneySure tijdelijk zzp-vangnet

0

Serviceprovider en volmachtbedrijf RISK heeft met een aantal partners een nieuw verzekeringsconcept ontwikkeld voor ZZP’ers die op zoek zijn naar een tijdelijk vangnet bij ziekte, ongeval of ziekenhuisopname. De MoneySure propositie is geen vervanging van de standaard AOV.

Bij de ontwikkeling van MoneySure heeft RISK samengewerkt met verzekeraar Square Life en een herverzekeraar. “Een veel voorkomende wens vanuit zzp’ers is een betaalbare oplossing om het risico van uitval van werkzaamheden tijdelijk af te dekken”, aldus Tony Dingemanse, CIO bij RISK. “Een zelfstandige kan met MoneySure zelf bepalen of hij het afsluit als een kortetermijnoplossing, of om daarmee de wachttijd van de AOV te verlengen en deze betaalbaarder te maken.”

MoneySure is niet beroepsafhankelijk en is daarmee in principe voor elke ZZP’er toegankelijk. Afhankelijk van leeftijd en het gekozen verzekerde bedrag, is er voor een 25-jarige al een maandpremie beschikbaar vanaf 13 euro en voor een 40-jarige vanaf 15 euro. Er volgt een uitkering op het moment dat een arts heeft vastgesteld dat zich een gebeurtenis heeft voorgedaan die in de polisvoorwaarden beschreven staat.

Aangesloten adviseurs bij RISK kunnen binnenkort voor hun zakelijke klanten de MoneySure propositie aanvragen. Daarnaast zal RISK de propositie ook op basis van execution only online aanbieden en beschikbaar stellen voor affinities.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.