VAN, Rialto en BAVAM verder als de Vereende

0

Verenigde Assurantiebedrijven N.V. (VAN), Rialto Verzekeringen en BAVAM gaan verder onder één naam: de Vereende. Met een nieuwe naam en nieuwe huisstijl wil het bedrijf herkenbaarder worden.

Onderdelen als het Waarborgfonds Motorverkeer, het Nederlands Bureau Motorrijtuigverzekeraars, de Milieupool en de Atoompool houden hun naam maar krijgen als toevoeging ‘door de Vereende’ en dezelfde uitstraling.

Vindbaarder als Vereende

Het nieuwe logo van de Vereende wordt zichtbaar bij onder meer het verkopen van verzekeringen, het managen van pools en fondsen en het regelen van bijzondere schades.

“Dit doen we omdat we eenduidig, vindbaar en herkenbaar willen zijn”, zegt directievoorzitter Ingrid Visscher. “En omdat we beter willen laten zien wie we zijn en waar we voor staan. Onze ambitie is om oplossingen te bieden voor maatschappelijke issues in de verzekeringsbranche. Wij hebben meer te bieden aan de markt dan wij tot nu toe hebben laten zien.”

 

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.