RFEA legt focus op bekendheid titel

0

Suzanne de Moor en Edwin Zeegers zijn toegetreden tot het bestuur van de Vereniging RFEA. Martine Glebbeek werd door de leden van het Register Financieel Echtscheidingsadviseurs unaniem benoemd tot lid van de ledenraad.

Dat gebeurde gisteren tijdens de ledenmiddag in Baarn, waar zo’n 80 RFEA-leden aanwezig waren. Hier werd ook afscheid genomen van de bestuursleden Chantal Scherpenhuijzen, Floor Wissing en Mathieu Fluit.

Bekendheid vergroten

Profilering van de toegevoegde waarde van een RFEA-adviseur is één van de speerpunten van beleid voor de komende jaren. In 2018 is met behulp van de EchtscheidingScan al een start gemaakt met een online/social-mediacampagne gericht op specifieke doelgroepen. Deze campagne zal in 2019 worden gecontinueerd.

Ook beroepsgroepen als mediators, scheidingsadvocaten en notarissen worden door RFEA als belangrijke samenwerkingspartners gezien. RFEA-voorzitter Anneke Janssen is daarom blij met de komst van Suzanne de Moor, Edwin Zeegers en Martine Glebbeek: “Dit geeft een extra impuls aan onze marketinginspanningen. Suzanne, Edwin en Martine gaan ieder op hun eigen manier een bijdrage leveren aan het verder op de kaart zetten van RFEA.”

Foto: Bestuur RFEA, v.l.n.r.: Suzanne de Moor, Anneke Janssen, Edwin Zeegers en Wim de Zwart.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.