René van der Linden directeur Univé Her

0

Univé heeft René van der Linden (foto) aangesteld als operationeel directeur Her, de herverzekeringstak van de verzekeraar. Hij is de opvolger van Jan Harold Warrink, die Univé eerder dit jaar inruilde voor MS Amlin.

Van der Linden begint bij Univé, nadat hij eerder dit jaar vertrok bij financieel adviesbureau Sibbing. Hier was hij drie jaar actief als directeur en in die rol onder andere verantwoordelijk voor de directe aansturing van de verzekeringstak van het bedrijf. Daarvoor werkte hij geruime tijd als Manager Marketing & Sales bij arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir en deed hij in verschillende functies managementervaring op bij ING Bank, waar zijn carrière begon.

Nieuwe impuls

Volgens Marco Nanne, die samen met Johan Van den Neste de tweekoppige directie van Univé Schade & Her vormt, is met Van der Linden een directeur aangetrokken die kan bijdragen aan de impuls die Univé haar herverzekeringstak wil geven. “De komende jaren willen we de zakelijke klanten, met name in het agrarisch domein, nog nadrukkelijker beschermen tegen onverzekerbaarheid. Voor de vraagstukken die daarbij binnen onze organisatie een rol spelen, hebben we met René een directeur met een stevig profiel aangetrokken om handen en voeten aan onze ambities te geven.”

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.