Regionale bijeenkomsten LEF

0

Stichting LEF gaf eerder al aan haar jaarlijks symposium in te ruilen voor een drietal regionale symposia. LEF heeft nu de plaatsen van de tour door het land bekendgemaakt. De eerste bijeenkomst wordt gehouden op woensdag 8 maart bij Achmea in Zwolle.

Door regionale symposia te organiseren wordt de reistijd van de docenten verkort en de organisatiedruk beter gespreid. Volgens LEF vinden de meeste adviseurs het erg leuk om collega gastdocenten te spreken en ‘live’ te horen hoe het met de stichting gaat en wat de plannen zijn. “Dit willen we graag behouden, maar dan zonder het bezwaar van reistijd en een relatief grote ruimte, die hier voor nodig is. En het behoorlijke tijdsbeslag dat voor de organisatie nodig is”, aldus LEF.

Mogelijk vierde bijeenkomst

In de nieuwe opzet worden er drie bijeenkomsten georganiseerd. Bij voldoende belangstelling komt er wellicht nog een vierde locatie in het land bij. De Symposia vinden plaats op woensdag 8 maart bij Achmea in Zwolle, donderdag 16 maart bij De Lage Landen in Eindhoven en woensdag 29 maart bij ASR in Utrecht. De bijeenkomsten worden s’middags gehouden van 15:00 tot 18:00 uur.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.