Reaal stopt met verzekeren straattaxi’s

0

Reaal stopt met het verzekeren van straattaxi’s. De verzekeraar was hier al heel terughoudend in en trekt zich na de overname door Nationale Nederlanden helemaal terug. Reaal/NN blijft wel wagenparken in het contractvervoer verzekeren, mits het bedrijf in kwestie aan strikte voorwaarden voldoet. Dat schrijft Taxipro, het vakblad voor de taxibranche.

Reaal was als verzekeraar van straattaxi’s al beperkt actief en van de laatste verzekerden wordt nu ook afscheid genomen. Dat is een gevolg van de eerdere overname door NN. Die verzekeraar was al jaren bezig om zijn taxiportefeuille af te bouwen en stopte er uiteindelijk helemaal mee, laat een woordvoerder aan Taxipro weten. “Ondanks (premie)maatregelen en verscherpt acceptatiebeleid werd het resultaat niet beter. Dit was voor ons reden om te stoppen met het verzekeren van straattaxi’s en alleen nog onder strikte voorwaarden contractvervoer te verzekeren.” Omdat Reaal is overgenomen, wordt dat acceptatiebeleid van NN gevolgd.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.