Reaal past Ondernemers AOV aan

0

Reaal heeft op basis van feedback van adviseurs drie wijzigingen doorgevoerd in de Ondernemers AOV. Het gaat om een verbeterde instapkortingsregeling, een premieverlaging en een uitbreiding van de voorlopige dekking bij een ongeval.

Nieuwe klanten die een Ondernemers AOV van Reaal afsluiten kunnen vanaf nu kiezen voor de standaard instapkorting van 40% in het 1e jaar, 20% in het 2e jaar en 10% in het 3e jaar. Of voor de nieuwe optie: een doorlopende korting van 8% gedurende de looptijd van de verzekering.

De premie voor ondernemers in beroepsklasse 2 is met ingang van 1 juli met 5% verlaagd. Ook bestaande klanten met een Ondernemers AOV profiteren van de premieverlaging. De premieverlaging voor bestaande klanten gaat in op 1 september 2018.

Voorlopige dekking

Vanaf 1 juli 2018 is ook de voorlopige dekking bij een ongeval uitgebreid. De voorlopige dekking wordt verleend voor het risico van arbeidsongeschiktheid als gevolg van een ongeval. De maximale uitkeringsduur is verlengd tot aan de aangevraagde eindleeftijd. Dit was voorheen maximaal 730 dagen. En de maximale uitkering is verhoogd van 22.000 naar 55.000 euro per jaar.

Elke werkdag het belangrijkste financiële nieuws in uw mailbox? Meld u gratis aan voor InFinance Daily.

Deel dit artikel

Over de auteur

Redactie InFinance

De redactie is verantwoordelijk voor de dagelijkse nieuwsupdates op de website InFinance.nl en nieuwsbrief InFinance Daily.